begin contact


woningen
bedrijfspanden
woonarken
zoekopdrachten


bemiddelingen
taxaties
bouwbegeleiding en
aankoopkeuring

beheer en vastgoed


hypotheken
kredieten

links


bouwbegeleiding en aankoopkeuring

Have Vastgoed Bouw- en Projectbegeleiding

Een gespecialiseerde tak binnen Have Vastgoed is de afdeling bouw- en projectbegeleiding. Als 'particulier' die een huis of appartement in een (ver)nieuwbouwproject koopt heeft u over het algemeen met de makelaar te maken als verkoper, dan wel koopadviseur. In de praktijk gaat een vaak langdurig en intensief ontwikkelings en begeleidingsproces vooraf aan het moment dat projecten feitelijk in de markt worden gebracht.

Have Vastgoed beschikt bij uitstek over de kennis en capaciteit ontwikkelaars, beleggers en bouwers te begeleiden en adviseren, indien gewenst gedurende de volledige ontwikkelingsfase, dus van voor het feitelijk sprake zijn van een ontwerp tot na de uiteindelijke oplevering aan de kopers.

Onze expertise en jarenlange ervaring, bijvoorbeeld op het gebied van haalbaarheidstudies, kan van groot belang zijn voor het welslagen van een project en bovendien bieden wij u het grote voordeel dat u geen gebruik hoeft te maken van 'meerdere' partijen en of deskundigen, hetgeen de helderheid en efficiency verhoogd.

contact


Osdorperweg 516B | 1067 SX Amsterdam | Tel: 020 428 8876 | Fax: 020 624 9408