begin contact


woningen
bedrijfspanden
woonarken
zoekopdrachten


bemiddelingen
taxaties
bouwbegeleiding en
aankoopkeuring

beheer en vastgoed


hypotheken
krediet berekening
kredieten

links


hypotheken

Hypotheekadviezen bij Have Vastgoed

Het afsluiten van een hypotheek is geen dagelijkse transactie, maar wel een handeling die tot verstrekkende financiële en fiscale consequenties leidt. Bovendien is de ingewikkelde markt van hypotheekaanbieders overvol en voor niet-kenners nauwelijks meer te volgen, laat staan te overzien. Daarom is het verstandig de hypotheekafdeling van Have Vastgoed te raadplegen: een deskundige partner.

Waar uw aankoop bij Have Vastgoed begint, kan dat ook voor een onafhankelijk hypotheekadvies op maat. De financiŽle adviseur van Have Vastgoed is in staat concurrerende hypotheektarieven en -voorwaarden af te geven. Een onafhankelijk advies, dat naar de voordeligste hypotheekaanbieder leidt. Maatwerk dus. Tijdens een vrijblijvend, persoonlijk gesprek komen alle financiŽle "ins" en "outs" aan bod, zoals toekomstverwachtingen met betrekking tot de eigen financiŽle planning, combinatiemogelijkheden en de looptijd van een hypotheek, de betekenis van het taxatierapport, de consequenties van de onroerende zaakbelasting, fiscaal aftrekbare en niet-aftrekbare posten tot en met de zin en onzin van bepaalde hypotheekvormen.

Afhankelijk van de persoonlijke en eventuele zakelijke omstandigheden van de hypotheekaanvrager en de aankoopkosten worden de diverse hypotheekmogelijkheden en -constructies vrijblijvend en kosteloos tegen het licht gehouden. Kortom, Have Vastgoed zorgt voor een doortimmerd hypotheekadvies op maat.

contact


Osdorperweg 516B | 1067 SX Amsterdam | Tel: 020 428 8876 | Fax: 020 624 9408