begin contact


woningen
aangeboden
aanmelden
zoekopdracht
Onroerendgoed
       Te koop gevraagd

bedrijfspanden
woonarken
zoekopdrachten


bemiddelingen
taxaties
bouwbegeleiding en
aankoopkeuring

beheer en vastgoed


hypotheken
kredieten

linkswoningen

Samen met Have Vastgoed op zoek naar een woning

Het kopen van een eigen huis is een spannende, maar ook ingewikkelde transactie die niet elke dag plaatsvindt. De keuze voor een huis heeft in eerste instantie te maken met de financiële draagkracht van de aspirant-koper met zijn of haar toekomstverwachtingen, gekoppeld aan al dan niet bijzondere woonwensen. En vanzelfsprekend speelt ook de beoogde vestigingslocatie een voorname rol. Juist omdat er aan het kopen van een woning nogal wat haken en ogen zitten, is het zaak tijdig een van de professionele adviseurs van Have Vastgoed in te schakelen. U bent dan verzekerd van een breed georiŽnteerde vakkennis en van een optimale inzet bij de behartiging van uw belangen. Mede daardoor neemt de kans van slagen evenredig toe.

Onze professionals begeleiden iedere aspirant-koper op basis van wederzijds vertrouwen: van de zoektocht naar een geschikte woning tot en met het passeren van de akte bij de notaris. Daartussen komen andere belangrijke zaken aan de orde: van taxatie en hypotheekadvies tot en met de noodzakelijke verzekeringen. Het hele traject blijft niettemin overzichtelijk, omdat Have Vastgoed alle expertise in eigen huis heeft. De kundige en enthousiaste medewerkers kennen de markt en bedingen voor u als geÔnteresseerde koper de beste prijs. Daarbij is geen plaats voor vage toezeggingen, want Have Vastgoed is synoniem voor duidelijkheid die staat als een huis.

Gaat u dus vooral niet 'doe-het-zelven', omdat een dergelijke benadering niet zonder risico's is. Denk maar eens aan de bouwkundige staat van de woning, eventuele voor u nadelige bestemmingsplannen, ontbindende voorwaarden, wettelijke aansprakelijkheid, informatieplicht, de prijsstelling, de timing bij onderhandelen en het opstellen van het koopcontract.

Neem contact met ons op voor meer informatie.


Osdorperweg 516B | 1067 SX Amsterdam | Tel: 020 428 8876 | Fax: 020 624 9408