begin contact


woningen
aangeboden
aanmelden
zoekopdracht
bedrijfspanden
woonarken
zoekopdrachten


bemiddelingen
taxaties
bouwbegeleiding en
aankoopkeuring

beheer en vastgoed


hypotheken
kredieten

links


koopwoningen/aanmelden woningen

Huis verkopen? Have Vastgoed zorgt voor maatwerk!

Een woning verkopen is vakwerk, dat kennis van zaken, inzicht en soms ook stalen zenuwen vereist. Om die reden schakelen steeds meer woningbezitters de professionals van Have Vastgoed in. Daarmee worden risico's vermeden, want de verkoop van uw huis is immers mede bepalend voor uw (toekomstige) financiŽle positie. De adviseurs van Have Vastgoed zorgen voor maatwerk. Hun gedegen en uitgekiende aanpak van het begeleidingsplan vergroot de kans van slagen aanzienlijk en beperkt de periode van onzekerheid. Bovendien wordt alles in overleg met u geregeld.

In een eerste gesprek komen allerlei zaken aan bod, variŽrend van het opdrachtformulier, taxatie van de woning, de lijst van roerende zaken tot en met de makelaarscourtage die u bij de verkoop verschuldigd bent. Vervolgens wordt de vraagprijs vastgesteld en worden de promotietekst en de eventueel te plaatsen advertenties besproken. De opdracht tot verkoop is nu een feit, waarna het telefoontje voor de eerste bezichtiging hopelijk niet lang op zich zal laten wachten. Nadat een kandidaat-koper zich heeft gemeld, onderhandelt de makelaar namens u op basis van wederzijds vertrouwen. De hoogte van het bod wordt direct met u overlegd. In alle gevallen heeft u als verkoper van de woning het laatste woord, dus in feite de (financieel) beslissende stem.

Is de verkoop een feit, dan wordt in overleg met beide partijen de datum van overdracht bij de notaris vastgelegd. Vervolgens zorgt Have Vastgoed voor een correcte juridische en administratieve afhandeling. Daarbij staat uw belang altijd voorop, zodat er - mede door onze heldere wijze van communiceren - tijdens het gehele verkoop traject geen misverstanden kunnen ontstaan. Have Vastgoed is immers synoniem voor duidelijkheid die staat als een huis.

Neem contact met ons op voor meer informatie.


Osdorperweg 516B | 1067 SX Amsterdam | Tel: 020 428 8876 | Fax: 020 624 9408